Ngeunaan Perusahaan

Hebei Shoufan Metal Products Co., Ltd perenahna di Kota Dingzhou, Propinsi Hebei. Aya lokasi transportasi sareng kaunggulan anu caket kana jalur karéta utama ka Jing Guang sareng Jing Jiu, jalan raya nasional No.107, jalan tol Jingshen sareng Shihuang, Ngan ukur 40 kilométer ti Bandara Internasional Shijiazhuang sareng 330 kilométer ti Pelabuhan Xingang, Jalan tol Baojin (Baoding ka Tianjin) ngarah ka palabuhan langsung.

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns03
  • sns02