Tentang Kami

Hebei Shoufan Metal Products Co., Ltd.

Profil Perusahaan

ab12

Hebei Shoufan Metal Products Co., Ltd. perenahna di Kota Dingzhou, Propinsi Hebei. Aya lokasi transportasi sareng kaunggulan anu caket kana jalur karéta utama ka Jing Guang sareng Jing Jiu, jalan raya nasional No.107, jalan tol Jingshen sareng Shihuang, Ngan ukur 40 kilométer ti Bandara Internasional Shijiazhuang sareng 330 kilométer ti Pelabuhan Xingang, Jalan tol Baojin (Baoding ka Tianjin) ngarah ka palabuhan langsung.

Salaku salah sahiji kawat langsung sareng kawat bolong langsung panggedéna di china, urang tiasa nyayogikeun anjeun produk anu luhur-mahal kalayan harga anu kompetitif, produk utama pabrik kami kalebet kawat beusi anu kawat beusi galvanis, kawat anil hideung, kawat berduri, pvc dilapis kawat, kawat spol, kawat agul jeung sajabana, sareng kawat bolong kalebet héxagonal wire netting, square wire mesh, crimped wire bolong, wire wire wire, rantai link pager, stainless steel wire mesh, mekarkeun wire wire, window window, kebon kebon sareng saterusna.

Hasil harian kawat beusi, kabel calorifying, kabel galvanizing sareng meshes masing-masing 95mt, 40mt, 65mt sareng 35,000 méter pasagi, urnover taunan langkung ti usd20 juta.

Produk ieu seueur dianggo dina minyak bumi, kimia, konstruksi, tékstil, apoték, aerospace sareng penerbangan. Produkna, dipikaresep ku konsumén - bumi sareng luar negeri, dijual ka Asia Tenggara, Éropa, Amérika Serikat. Jepang, Timur Tengah, sareng sajabana sareng ngagaduhan reputasi anu hadé.

Prinsip kami nyaéta kualitas rupa, dina waktos babawaan, harga anu wajar. Kami ngarep pisan pikeun ngajalin hubungan bisnis sareng rerencangan ti saluruh dunya. sareng nyiptakeun masa depan anu cerah sareng teguh anjeun.

ab13

Naha Pilih Kami

SEJARAH LAMA

Didirikeun taun 2008, 9 taun pangalaman dina industri produk logam.

KUALITAS LUHUR

Ngadesain sareng ngadamel produk kualitas luhur kalayan 30 R&D; insinyur.

Pangiriman gancang

Pangiriman gancang, Kami tiasa ngintunkeun barang anjeun dina 30 dinten.

PASTI LUCU

Tim penjualan propésional nawiskeun réspon gancang sareng jasa anu saé.

Sejarah urang

2014 Hebei produk logam shoufan co., LTD siapkeun.

2014Siapkeun kantor di ibukota propinsi shijiazhuang, lebet ka Dubai. Sareng Pasar Asia Tenggara, Buka panto perdagangan luar negeri.

2015 Pameran perdagangan luar negeri — Kanggo ilubiung dina pameran dagang dubai, Periksa pasar internasional.

2016 Pikir sacara global-Produk ngalibetkeun 80 nagara sareng daérah.

2017 Ékspansi-Ngembangna skala kantor, Ngadegkeun gudang ageung.

2019 Kami di jalan.

Hoyong damel sareng urang?


Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns03
  • sns02