Kuku biasa

Pedaran pondok:

Kuku umum ogé dingaranan kuku buleud umum, kuku kai. Kawat Babak Kawat umum nganggo Kawat Karbon Rendah kualitas luhur sareng Kawat Karbon Média tina pabrik waja anu pangsaéna di Cina.

"

Detil Produk

Tanda Produk

Kuku biasa

Kuku umum ogé dingaranan kuku buleud umum, kuku kai.

Kawat Babak Kawat umum nganggo Kawat Karbon Rendah kualitas luhur sareng Kawat Karbon Média tina pabrik waja anu pangsaéna di Cina.

Kamajuan kamajuan: Gambar, Motong, Wangun, Poles (Galvanize), Pilih sareng Paking janten kuku kualitas luhur.

Bahan: Kualitas luhur kawat baja karbon Low Q195, Media baja kawat baja.

Rengse: Caang / Polandia, Intan Titik, Lemes Shank.

Nailhead: Lemes, Pallet, Ganda, Payung, bengong,

Rod Pakuan: Lemes, urat, alun-alun,

Wangun: Umum sareng khusus

Diaméter kuku: 1.47mm-4.0mm

Panjang kuku: 1 ″ - 6 ″

Standar: JIS, BWG, SWG, DIN, jsb

Aplikasi:éta tiasa seueur dianggo dina konstruksi, hiasan, fitment. Dipaké pikeun pangwangunan, kasus kai sareng countersunk jati.

Ciri:sirah datar, cap buleud, rod lempeng, ujung intan. Résistansi tinggi kana korosi sareng karat. Gelar gelar bending ≥ 90 °, permukaan digosok atanapi dilapis, tahan korosi anu kuat kana karat.

Pakét:

20-25kg / karton ageung.

5kg / karton sareng 16 kotak dina karton

1kg / kantong plastik sareng 20 - 25kg dina karton

0,5kg / kantong plastik sareng 50 kantong dina karton

Sareng iketna tiasa disaluyukeun.

Panjangna

Diameter

Inci

mm

BWG

0,5 ″

12.7

20/19/18

0,75 ″

19

19/18/17

1 ″

25.4

17/16/15/14

1.25 ″

31.7

16/15/14

1,5 ″

38

15/14/13

1.75 ″

44.4

14/13

2 ″

50.8

14/13/12/11/10

2,5

63.5

13/12/11/10

3 ″

76.2

12/11/10/9/8

3.5 ″

88.9

11/10/9/8

4 ″

101.6

9/8

4,5 ″

114.3

8/7

5

127

7/6

6 ″

152.4

6/5

7 ″

177.8

5/4


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns03
    • sns02