Taros Kami

Hebei Shoufan Metal Products Co., Ltd.

Alamat

Taman Industri Liusu, Propinsi Dingzhou Kota Hebei

Telepon

0086 18803328689

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

 

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns03
  • sns02