FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun pabrik?

A: Leres, kami parantos ngahususkeun dina bidang ieu sakitar 20 taun pangalaman.

Dupi anjeun nyayogikeun conto?

A: enya, urang tiasa nyayogikeun conto sasarengan sareng katalog kami. 

Inpormasi naon anu kuring kedah pasihkeun, upami kuring hoyong cutatan anu paling handap?

A: Spésifikasi spésifikasi kawat. Sapertos bahan, diameter kawat, ukuran, kuantitas, pagawean.

Kumaha waktos pangiriman anjeun?

A: Kami salawasna nyiapkeun bahan stok anu cekap pikeun sarat anu anjeun mendesak. waktos pangiriman nyaéta 7 dinten kanggo sadaya bahan stock. 
Urang bakal parios sareng departemén produksi kami pikeun barang-barang anu sanés pikeun nawiskeun waktos pangiriman anu tepat sareng jadwal produksi.

Kumaha anjeun ngirimkeun bolong kawat réngsé?

A: Biasana ku laut. 

Naon pangmayaran na?

A: Urang biasana nganggo T / T, L / C, D / P, Western Union.

Hoyong damel sareng urang?


Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns03
  • sns02