Kerangka pager dilas

Pedaran pondok:

Pager bungkus kerangka mangrupikeun produk perakitan anu fleksibel, seueur dianggo di jalan raya, jalan karéta, jalan raya, sareng sajabana éta tiasa didamel tembok net permanén atanapi jaring isolasi samentawis, kantun nganggo post fixing anu béda Tiasa ngahontal.

"

Detil Produk

Tanda Produk

Kerangka Pagar Dilas

Pager bungkus kerangka mangrupikeun produk perakitan anu fleksibel, seueur dianggo di jalan raya, jalan karéta, jalan raya, sareng sajabana éta tiasa didamel tembok net permanén atanapi jaring isolasi samentawis, kantun nganggo post fixing anu béda Tiasa ngahontal.

Bahan: Kawat Galvanis, kawat waja

Panjang bending: 300 (mm)

Jarak antara kolom: 3000mm

Kolom anu dipasang: 250-300mm

Spésifikasi:

Bolong (mm): 75 × 150 50 * 50

Bolong (mm): 1800 × 3000

Pigura sisi (mm): 20x30x1.5 bolong beuleum bolong (mm): 0.7-0.8

Saatos nyetak bolong (mm): 6.8

Ukuran tulisan (mm): 48x2x2200

Bending sacara umum: 30 °

Panjang bending (mm): 300

Jarak antara kolom (mm): 3000

Kolom anu dipasang (mm): 250-300

Yayasan anu dipasang (mm): 500x300x300 atanapi 400 x400 x400

Perawatan permukaan:

Cara ngolah anu langkung mirah sareng gancang: tiris galvanis, bodas; semprot plastik, hejo, bodas, beureum, hideung, koneng jeung sajabana.

Métode ngolah: nyelup, Pilihan warna: héjo jukut, héjo poék, bodas, konéng, hideung, beureum jeung sajabana.

Métode pangobatan pangsaéna pikeun kinerja anti korosif: ngagunakeun hot-dip galvanizing sareng dipping treatment, kinerja anti korosif nyaéta saumur hirup.

Wengkuan aplikasi

Jaringan karéta ditutup, jaringan katutup jalan raya, pager lapangan, pager komunitas, sababaraha stadion, sakola industri sareng pertambangan, sareng sajabina.

kauntungan produk

Frame guardrail geulis, awét, henteu cacat, sareng gancang dipasang. Éta témbok bolong logam idéal, anu parantos seueur dianggo di sagala rupa industri.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns03
    • sns02