Kawat beusi galvanis

Pedaran pondok:

Panas-beuleum galvanizing dip-plating dina leyuran séng anu dipanaskeun sareng lebur. Laju produksi gancang, sareng lapisan na kandel. Kandel minimum lapisan séng anu diijinkeun ku pasar nyaéta 45 mikron, sareng maksimal tiasa langkung ti 300 mikron. Warna na poék, nyéépkeun seueur seng ...

"

Detil Produk

Tanda Produk

Kawat Galvanis Beusi

Galvanis Kawat Beusi kalebet kawat galvanis elektro sareng kawat galvanis anu dicelupkeun panas.

Séng dilapis: 1. Kawat beusi galvanis elektro nyaéta 15-20g / m2. 2. kawat beusi galvanis panas nyaéta 30-300g / m2

Panas-beuleum galvanisnyaéta dip-plating dina larutan séng anu manas sareng molten. Laju produksi gancang, sareng lapisan na kandel. Kandel minimum lapisan séng anu diijinkeun ku pasar nyaéta 45 mikron, sareng maksimal tiasa langkung ti 300 mikron. Warna na poék, meakeun seueur séng, ngabentuk lapisan resapan sareng logam dasar, sareng tahan korosi anu saé. Hot-dip galvanizing tiasa dijaga mangpuluh-puluh taun di lingkungan luar.

Galvanis tiis(galvanizing) nyaéta prosés anu séng lalaunan dilapis dina permukaan logam nalika mandi galvanis. Laju produksi lambat, palapisna seragam, sareng kandelna ipis, biasana ngan ukur 3-15 mikron. Patali sareng galvanisasi panas-beuleum, biaya produksi éléktro-galvanisasi langkung handap.

Bahan: kawat waja karbon rendah kualitas luhur Q195

fitur: kalenturan alus teuing jeung kalembutan

spésifikasi: 0.25mm-5.0mm

tingkat séng: 15g-250g / ㎡

kakuatan tarik: 30kg-70kg / ㎡

laju manjang: 10% -25%

beurat / coil: 0,1kg-800kg / coil

Pangukur Standar: BWG34 – BWG4 nyaéta 0.20mm – 4.0mm

Beurat coil: coil kawat galvanis tiasa minuhan paménta konsumén, coil alit sareng ageung aya.

Tujuanna: utamina pikeun pangwangunan, anyaman net, sikat, alat komunikasi, alat médis sareng kabel, saringan, pipa tekanan tinggi, karajinan tangan, sareng bidang sanésna

Ciri & Aplikasi: Palapis Séng Tinggi kalayan résistansi korosi super, dikuatkeun sareng proporsional Lapisan Séng, permukaan anu leueur, dianggo dina anyaman tina kawat bolong sareng diproses deui, seueur dianggo dina industri, pertanian sareng pembibitan saham.

Pakét: 0.3-1000kg sayogi, bungkus jero ku strip PVC, bungkus luar ku lawon héssian atanapi kantong nilon di luar.

Kakuatan tarik sareng metode perhitungan kawat galvanis

Daérah kawat silang = m2 * 0.7854 mm2

Kawat megatkeun tegangan Newton (N) / cross section area mm2 = kakuatan MPa

Ngukur kawat

SWG mm

BWG mm

mm

8 #

4.06

4.19

4.00

9 #

3.66

3.76

3.75

10 #

3.25

3.40

3.50

11 #

2,95

3.05

3.00

12 #

2,64

2,77

2,80

13 #

2.34

2.41

2,50

14 #

2.03

2.11

2.00

15 #

1,83

1,83

1,80

16 #

1.63

1,65

1,65

17 #

1.42

1.47

1.40

18 #

1.22

1.25

1.20

19 #

1.02

1.07

1.00

20 #

0,91

0,89

0,90

21 #

0.81

0,813

0,80

22 #

0,71

0,711

0,70

Ukuran sanésna ogé tiasa didamel sakumaha sarat anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns03
    • sns02