Warta

  • Cina ngayakeun The Canton Fair online dina Juni

    Perdana Menteri Li Keqiang mingpin rapat eksekutif Déwan Nagara dina 7 April, salaku réspon tina kaayaan serius tina wabah global, rapat mutuskeun yén 127 Canton Fair bakal diayakeun online dina pertengahan nepi ka akhir Juni. Canton Fair mangrupikeun pameran anu pangpayunna janten lingkungan ...
    Maca deui
  • Pitunjuk ngeunaan kumaha carana mesen?

    1. Mimiti Punten wartosan kami nami produk atanapi upami anjeun teu gaduh nami anjeun tiasa ngirim kami gambar, atanapi anjeun tiasa parios halaman wéb kami pikeun milari produk anu anjeun peryogikeun. 2. Nyayogikeun ukuran detail pikeun produk anu anjeun peryogikeun? Kawat Kandelna: gauge kawat / diameter; bungkusan: beurat, sabaraha kilo kanggo hiji c ...
    Maca deui
  • Sababaraha pangalaman dina pencegahan sareng kontrol COVID-19

    Ayeuna Corona-virus sumebar ka saluruh dunya. Nembe urang nampi seueur berita ti klien ngeunaan kaayaan nagara na. Kami terang sababaraha anjeun hariwang ngeunaan virus. Baheula, urang ngalaman sarua jeung anu kaalaman ayeuna. Kami hoyong bagikeun sababaraha pangalaman sareng anjeun ...
    Maca deui

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns03
  • sns02