Pitunjuk ngeunaan kumaha carana mesen?

1. Mimiti Punten wartosan kami nami produk atanapi upami anjeun teu gaduh nami anjeun tiasa ngirim kami gambar, atanapi anjeun tiasa parios halaman wéb kami pikeun milari produk anu anjeun peryogikeun.

2. Nyayogikeun ukuran detail pikeun produk anu anjeun peryogikeun?

Kabel

Kandelna: gauge kawat / diameterna;

bungkusanna: beurat, sabaraha kilo kanggo hiji coil? Ngepak detail?

Kuku

Ukuran kuku: panjang sareng kandel ;

Bungkusan na: dina karton atanapi dina kantong, sabaraha kg kanggo hiji karton / kantong?

Bolong

Ukuran bolong: ukuran liang, ukuran diameter / kawat pikeun bolong;

Panjang bolong sareng lébarna

Pakét.

3. Saatos sadayana detil dikonfirmasi, urang tiasa nyayogikeun anjeun harga pangsaéna teras anjeun tiasa mesen.

Jasa Urang

1 – Rentang jembar produk sayogi pikeun gaya sareng ukuran anu bénten-bénten.

2 – Wakil penjualan anu sayogi sayogi pikeun ngawaler sadaya patarosan sareng e-mail dina waktos 24 jam. Éta ogé tiasa nawiskeun naséhat propésional pikeun nyugemakeun anu nyugemakeun anjeun.

3 – Palayanan Pelanggan Anu Ramah:

a. Urang bakal mastikeun unggal rinci sareng anjeun sateuacan produksi pikeun nyingkahan kasalahan

b. QC anu ngalaman kami bakal nuturkeun paréntah pikeun mastikeun kualitas

c. Penjualan urang bakal ngamutahirkeun anjeun mesen sareng status pangiriman dugi ka kéngingkeun lancar

4 – Kontrol Kualitas: QC kami bakal mariksa produk pc ku pc sateuacan dipak.

5 – Pangiriman Tepikeun waktos: Kami sok ngintunkeun kontainer dina waktos anu disatujuan.

6 – Jaminan: Kami ngajamin ngaganti atanapi ngabalikeun duit naon waé produk salah atanapi rusak anu disababkeun di bagian kami.


Pos waktos: Mei-27-2020

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns03
  • sns02