Cina ngayakeun The Canton Fair online dina Juni

Perdana Menteri Li Keqiang mingpin rapat eksekutif Déwan Nagara dina 7 April, salaku réspon tina kaayaan serius tina wabah global, rapat mutuskeun yén 127 Canton Fair bakal diayakeun online dina pertengahan nepi ka akhir Juni. Canton Fair mangrupikeun salah sahiji pameran anu pangpayunna anu ramah lingkungan di Cina sareng usaha héjo na hasil.

Palaksanaan Pameran Canton héjo henteu ngan ukur ngamajukeun kamekaran berkelanjutan nyalira, tapi ogé nyayogikeun pangalaman ngembangkeun héjo pikeun industri paméran Cina, saur panitia.

Pameran éta, biasana diayakeun di Guangzhou dua kali sataun di ibukota propinsi Guangdong Cina Kidul, dilaksanakeun sacara online ti 15 dugi ka 24 Juni, kusabab novel pandemi coronavirus. Kalayan langkung ti 60 taun pamekaran, pameran parantos janten salah sahiji paméran pangageungna pikeun ngamajukeun kamekaran ékonomi kabuka.

Pusat Perdagangan Luar Negeri China, panata acara anu adil, parantos ngusahakeun ngajajah jalur pangembangan héjo pikeun hosting anu adil.

Ieu cara anyar pikeun Canton Fair.

Tapi pikeun urang, kumaha anjeun terang langkung seueur ngeunaan kami, obrolan video mangrupikeun cara anu pangsaéna.

Abdi tiasa ningalikeun pabrik kami ngalangkungan pidéo, lini produksi, kantor sareng gudang.

Perjalanan langsung ngalangkungan perusahaan kami, anu bakal ngabantosan anjeun pikeun terang pisan perusahaan sareng jasa kami.

Dina momen anu khusus ieu, mugia jasa online kami bakal masihan anjeun perasaan anyar ngeunaan kami.

Kumaha kéngingkeun katalog anjeun? Anjeun tiasa ngahubungan kuring ku cara di handap halaman wéb kami.

Kumaha cara mesen? Anjeun tiasa parios FAQ kami.

Kumaha cara ngadaptar pikeun pameran kanton online? Kantor pameran kanton teu acan nyebarkeun berita, saatos urang kéngingkeun berita, kami bakal ngapdet.

Kumaha carana ngajaga diri anjeun aman tina coronavirus énggal? Anjeun tiasa parios ieu.

JEUNG KITU KAMI BISA NGANGGUL JEUNG NINGALI MANEH SUSUSNA DI CANTON FAIR.


Pos waktos: Jun-24-2020

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns03
  • sns02