Sababaraha pangalaman dina pencegahan sareng kontrol COVID-19

Ayeuna Corona-virus sumebar ka saluruh dunya. Nembe urang nampi seueur berita ti klien ngeunaan kaayaan nagara na. Kami terang sababaraha anjeun hariwang ngeunaan virus.

Baheula, urang ngalaman sarua jeung anu kaalaman ayeuna. Kami hoyong bagikeun sababaraha pangalaman sareng anjeun ngeunaan kumaha urang nyéépkeun waktos anu sesah. Mudah-mudahan ieu bakal ngabantosan.

Tina data statistik, virus na henteu matak pikareueuseun, sapertos flue anu sering kajadian. Tapi panyebaran virus corona kuat. Salami wabah éta, kami dipenta pikeun cicing di bumi sareng ulah kaluar. Kusabab upami seueur jalma anu kapangaruhan dina waktos anu sami, henteu cekap ranjang sareng dokter di rumah sakit. Kaseueuran jalma kaleungitan nyawa sabab teu tiasa diubaran saat-saat puncak.

Dina waktos anu sasarengan, nalika mendakan jalma-jalma anu kaserang, jalma-jalma anu anjeunna pendakan sareng anu dihubungi sateuacanna bakal kapendak sareng dipénta dikarantina salami 14 dinten, upami teu aya gejala anu aya hubunganana sareng virus, éta hartosna aranjeunna aman.

Upami aranjeunna kapangaruhan sareng henteu serius, aranjeunna tiasa nganggo ubar tradisional Cina atanapi ubar ti rumah sakit, cicing di rohangan anu dikarantina kanggo pulih. Upami henteu serius, seueur anu tiasa pulih dina periode ieu.

Jaga suasana anu saé, laksanakeun latihan deui sareng cicing di bumi.

Upami urang kedah ka luar, topéng peryogi pisan. Sareng nalika balik ka bumi, baju na kedah didesinféksi ku 75% alkohol. Ku cara kieu, kasempetan katépaan bakal turun pisan

Mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun mikaresep waktos sareng kulawarga urang Kusabab biasana, padamelan peryogi seueur waktos urang. Dina waktos anu sasarengan, aya cekap waktos kanggo maca sareng diajar hal-hal anu anjeun minat. Milarian sababaraha hal anu kedah dilakukeun bakal ngajantenkeun urang langkung saé. 

Hatur nuhun pikeun sadaya berkah tina palanggan sareng réréncangan urang.

Salami waktos sesah, kami nampi seueur bantosan ti nagara anjeun.

urang leres-leres ngahargaan kana.

Ayeuna urang bakal ngaberkahan anjeun sadayana sareng kami yakin wabah éta bakal lulus pas. Sareng nagara urang bakal ngabantosan sareng ngabagi sadaya pangalaman. Punten tong hariwang, kami babarengan salaku kulawarga ageung di bumi anu sami. Upami anjeun peryogi bantosan, punten wartosan kami. 

Gambar Ti Cina Daily

n1


Pos waktos: Mei-27-2020

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns03
  • sns02