Pager Palisade

Pedaran pondok:

Anggar palisade mangrupikeun séri pager. Éta dianggo di Inggris mimitina. Ayeuna pager palisade seueur dianggo di bumi sareng luar negeri. Anggar palisade tibatan témbok bata atanapi pager beurat ngajantenkeun lingkungan hirup anjeun bersih. Éta seueur dianggo kusabab ngudag lingkungan masarakat ...

"

Detil Produk

Tanda Produk

Pager Palisade

Anggar palisade mangrupikeun séri pager. Éta dianggo di Inggris mimitina. Ayeuna pager palisade seueur dianggo di bumi sareng luar negeri. Anggar palisade tibatan témbok bata atanapi pager beurat ngajantenkeun lingkungan hirup anjeun bersih. Ieu seueur dianggo kusabab ngudag lingkungan masarakat, publisitas kabersihan diri sareng ngudag gaya asing. Anggar Palisade kalayan struktur anu saé sareng rupa-rupa gaya populér sareng seueur dianggo.

Bahan-bahannaLambar waja kualitas luhur, lambar waja aluminium-galvanis anu dicelupkeun, waja anu digulung tiis, sareng waja anu digulung panas
Pager Jangkungna: 600-1200-1800mm
Pos: 50X50x4 mm
Diaméterna: 19 mm 
Pos: 2400 Pagar Tinggi -100 × 45
Pos: 3000 Pager Tinggi - 150
Rel: 50x50x6
Pelat lauk: 40 × 8 140
Lempeng Lauk Sudut: 40 × 8 215 profil W panjang
"W" Bulak: profil 71x21x3 W
Ngalereskeun rel: Kepala Piala M12x30 Bolt sareng Shear Nut
Perbaikan Bulak: M8x25 T Bolt sareng Shear Nut atanapi - Stainless Steel Huck Pin sareng Kerah
Dukungan Bay Bay: Rod M Threaded M12x500 sareng Kacang 2x

ProsésStamping, hot-dicelupkeun, nyemprotkeun palastik, perlakuan anti korosi PVC

MangpaatÉta dipaké salaku pager pelindung atanapi hiasan di gedong, tempat padumukan, industri, pertanian, pamaréntah kota, sakola, halaman rumput, jalan kebon, sareng angkutan.

Fitur produk

Pager Palisade ngagaduhan ciri kakuatan tinggi, kaku anu saé, stabilitas struktural, anti korosi, sareng penampilan anu saé, panempoan anu lega, harga murah, sababaraha warna, gaya sareng gampang dipasang

Spésifikasi umum tina pager palisade: 

Panel pager palisade diwangun ku 17 panel baja karbon rendah kalayan jinis "D" atanapi tipe "W" luhur.

Nalika ngagunakeun anggar palisade, jinis anu rubak standar 2,75m seueur dianggo. Sareng jenis pager palisade ieu gampang dipasang. 

Jangkungna panel pager 1m-6m
Lebar panel pager 1m-3m
Jangkungna pucuk 0,5m-6m
Lebar pucuk W bulak 65-75mm, D bulak 65-70mm
Kandelna bulucun 1.5mm-3.0mm
Rel sudut 40mm × 40mm, 50mm × 50mm, 63mm × 63mm
Kandelna kandel rel 3mm-6mm
Pos RSJ 100mm × 55mm, 100mm × 68mm, 150mm × 75mm
Pos pasagi 50mm × 50mm, 60mm × 60mm, 75mm × 75mm, 80mm × 80mm
Kandel alun-alun 1.5mm-4mm 
Lempeng lauk lempeng atanapi pasang jepitan 30mm × 150mm × 7mm, 40mm × 180mm × 7mm
Bolts sareng kacang M8 × No.34 pikeun ngalereskeun bulak, M12 × No.4 pikeun ngalereskeun rel

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns03
    • sns02