Paku hateup

Pedaran pondok:

Kuku hateup, sareng gagang pondok sareng sirah anu lega, tiasa dianggo pikeun nyepetkeun hérang, hateup, atanapi lambar logam kana kai. Shanks tiasa lemes atanapi disada pikeun paningkatan tahan tarik. Kamajuan kamajuan: Gambar, Motong, Wangun, Poles (Galvanis), Pilih sareng Pakét ...

"

Detil Produk

Tanda Produk

Paku hateup

Kuku hateup, sareng gagang pondok sareng sirah anu lega, tiasa dianggo pikeun nyepetkeun hérang, hateup, atanapi lambar logam kana kai. Shanks tiasa lemes atanapi disada pikeun paningkatan tahan tarik.

Kamajuan kamajuan: Gambar, Motong, Wangun, Poles (Galvanize), Pilih sareng Paking janten kuku kualitas luhur.

Bahan: 195 #, 235 # rod kawat beusi atanapi numutkeun pamundut

Perawatan permukaan:Caang, Éléktron Galvanis; Panas Dicelup Galvanis; Warna Galvanis.

Fitur:

- Galvanis pikeun ngirangan karat, Payung sirah atanapi Flathead

- Sirah ageung ku titik inten

- Dirancang pikeun ngalereskeun bahan atap kana dasar kai

Pamakéan:

Produk lumaku pikeun hardwood sareng softwood, palastik umum, casting témbok, jati, bungkusan kotak kai, jsb Hal ieu loba dipaké dina wangunan, hiasan, hiasan, jeung renovasi.

Aplikasi: pikeun hal kai sareng jati sareng gedong

Pakét:

7 pon / kotak, 16 kotak / karton atanapi 8 kotak / karton

Dina karton kai, Dina 20kg, 30kg, 35kg, 48kg

Karton kertas 20kg, 25kg

Kantong gunny: 25kg, 50kg

Atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan.

Spésifikasi:

hateup kuku Spesifikasi
Spésifikasi Panjang (mm) Diaméterna rod (mm) Diaméter sirah (mm)
bwg8 * 2 ″ 50.8 4.19 20
bwg8 * 2-1 / 2 ″ 63.5 4.19 20
bwg8 * 3 ″ 76.2 4.19 20
bwg9 * 1-1 / 2 ″ 38 3.73 20
bwg9 * 2 ″ 50.8 3.73 20
bwg9 * 2-1 / 2 ″ 63.5 3.73 20
bwg9 * 3 ″ 76.2 3.73 20
bwg10 * 1-3 / 4 ″ 44.5 3.37 20
bwg10 * 2 ″ 50.8 3.37 20
bwg10 * 2-1 / 2 ″ 63.5 3.37 20
bwg11 * 1-1 / 2 ″ 38 3.02 18
bwg11 * 1-3 / 4 ″ 44.5 3.02 18
bwg11 * 2 ″ 50.8 3.02 18
bwg11 * 2-1 / 2 ″ 63.5 3.02 18
bwg12 * 1-1 / 2 ″ 38 2,74 18
bwg12 * 1-3 / 4 ″ 44.5 2,74 18
bwg12 * 2 ″ 50.8 2,74 18
bwg13 * 1 1/2 ″ 38 2.38 15
bwg13 * 1 3/4 ″ 44.5 2.38 15
bwg13 * 2 ″ 50.8 2.38 15
bwg14 * 1 3/4 ″ 40 2.1 14

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns03
    • sns02