Bolong kawat pasagi

Pedaran pondok:

Kawat bolong pasagi didamel dina kawat beusi galvanis, kawat stainless steel, kawat aluminium. Éta seuseueurna dianggo salaku layar jandéla, ayakan industri dina gula, kimia, industri penghancur batu, Ogé dina saringan gandum.

"

Detil Produk

Tanda Produk

Alun-alun Kawat Bolong

Bahan: Kawat baja karbon handap Q195, kawat Stainless Steel, kawat aluminium

Diaméterna: 0.16mm-1.6mm

Bolong: 2-50mesh

Lapisan séng: 10g-60g / m2

Kakuatan tarik: 300-500N / m2

Lebar: 0,5m-2m

Panjangna: 5m-100m

Jenis:

Kawat hideung bolong kawat pasagi

Panas dicelup galvanis sateuacan atanapi saatos anyaman,

Électro-galvanis sateuacan atanapi saatos anyaman

Biru Galvanis

Kawat stainless steel kuadrat bolong,

Aluminium bolong kawat pasagi.

Numutkeun kana prosésna, aya heula anyaman teras dilapis teras heula plating teras dianyam

①Galvnized Saatos dianyam : ogé katelah plating post galvanized, anu tiasa bodas, biru (biru sareng biru passivation), plating emas, passivation biru sareng bodas di galvanis teras dicelupkeun dina larutan kimia sareng dilapis ku lapisan logam anu sanés Kana prosés anu nambihan warna permukaan atanapi épék kualitas。

② Tenun saatos galvanis: ogé katelah plating asli

Catetan: Sacara umum, anu ngagaduhan diameter kawat di handapeun 0.35mm seuseueurna galvanis saatos anyaman; jalma-jalma di luhur 0.35mm seuseueurna galvanis sateuacan ninun, sareng warna post-plating langkung pikaresepeun.

Gaya ngolah ujung:tepi katutup; Ujung atah

Métode anyaman: Tenun polos, anyaman twill, anyaman las, jsb.

Pakét:

anyaman kantong tina luhur sareng handap, paket kualitas luhur atanapi sakumaha pamundut konsumén

Dina gulung, kertas tahan cai di jero sareng sisi kami nganggo kantong anyaman; karton; bisi kai; palét.

nurutkeun sarat konsumén '.

Aplikasi:Square Wire Mesh seueur dianggo dina industri sareng konstruksi pikeun ayakan bubuk sisikian, nyaring cair, sareng gas, kanggo kaperluan sanés sapertos ngajaga dina padepokan mesin. Di sagigireun éta, éta sacara umum dilarapkeun pikeun ngagentos strip kai dina ngadamel témbok sareng lalangit

bolong

diameter kawat (mm)

lawang (mm)

bolong

diameter kawat (mm)

bubuka

3 × 3

1,60

6.87

20 × 20

0,27

1.00

4 × 4

1.20

5.15

22 × 22

0,25

0,90

5 × 5

0,95

4.13

24 × 24

0,23

0,83

6 × 6

0,80

3.43

26 × 26

0,20

0,78

8 × 8

0,60

2,57

28 × 28

0,18

0,73

10 × 10

0,50

2.04

30 × 30

0,15

0,70

12 × 12

0,50

1.61

35 × 35

0,14

0,59

14 × 14

0,40

1.41

40 × 40

0,14

0,50

16 × 16

0,35

1.24

50 × 50

0,12

0,39

18 × 18

0,30

1.11

60 × 60

0,12

0,30


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns03
    • sns02