Bolong kawat stainless steel

Pedaran pondok:

Kawat stainless steel bolong sareng lawon kawat sacara éksténsif digunakeun dina pertambangan, industri kimia, industri pangan sareng industri farmasi.

"

Detil Produk

Tanda Produk

Baja Kawat stainless steel

Bahan: 201, 202, 302, 304, 304L, 316, 316L

Ciri: tahan asam, tahan alkali, maké, sareng résistansi korosi

Aplikasi: Kawat stainless steel bolong sareng lawon kawat sacara éksténsif digunakeun dina pertambangan, industri kimia, industri pangan sareng industri farmasi.

Diaméter Kawat: 0.02mm-2.0mm

Cacah bolong: 2-500mesh / inci

Lebar: 0,5m-2m

Panjangna: 5m-50m, urang tiasa ngadamel sakumaha paménta anjeun

bungkusan: kertas cai-buktina sareng pilem plastik, teras nganggo karton atanapi kotak kai.

Gaya Tenun:

Gaya anyaman ngajelaskeun cara kawat nyebrang silih handapeun. Aya dua gaya anyaman umum: anyaman polos sareng anyaman twill.

Tenun polos:Unggal kawat bolak-balik heula kana hiji kawat, teras angkat kabel anu salajengna. Anyaman polos nyaéta gaya anyaman anu paling umum.

Anyaman:Unggal kawat mana langkung sareng dua kawat ngagentos. Anyaman twill sering dianggo nalika diaméter kawat ageung teuing pikeun ngamungkinkeun ninun polos.

Jinis anyaman séjén sayogi ku urutan khusus.

2-05-7

Tenun polos nganyam bolong kawat

bolong

Diaméterna (mm)

Ukuran bolong (mm)

Standar SS (AISI)

7meshx7mesh

1.00

2.63

304 atanapi316

10meshx10mesh

0,60

1,94

304 atanapi316

12meshx12mesh

0,50

1.62

304 atanapi316

16meshx16mesh

0,40

1.19

304 atanapi316

16meshx16mesh

0,35

1.24

304 atanapi316

18meshx18mesh

0,35

1.06

304 atanapi316

20meshx20mesh

0,40

0,87

304 atanapi316

24meshx24mesh

0,26

0,80

304 atanapi316

30meshx30mesh

0,30

0,55

304 atanapi316

35meshx35mesh

0,17

0,56

304 atanapi316

40meshx40mesh

0,23

0,40

304 atanapi316

50meshx50mesh

0,20

0,31

304 atanapi316

60meshx60mesh

0,15

0,27

304 atanapi316

70meshx70mesh

0,12

0,24

304 atanapi316

80meshx80mesh

0,13

0,19

304 atanapi316

90meshx90mesh

0,12

0,16

304 atanapi316

100meshx100mesh

0,10

0,15

304 atanapi316

120meshx120mesh

0,09

0,12

304 atanapi316

150meshx150mesh

0,063

0.11

304 atanapi316

180meshx180mesh

0,053

0,09

304 atanapi316

200meshx200mesh

0,053

0,07

304 atanapi316

 

Twill ninun bolong kawat stainless steel

bolong

mm

mm

AISI

250meshx250mesh

0,040

0,063

316

300meshx300mesh

0,040

0,044

316

325meshx325mesh

0,035

0,043

316L

350meshx350mesh

0,030

0,042

316L

400meshx400mesh

0,030

0,033

316L

450meshx450mesh

0,028

0,028

316L

500meshx500mesh

0,025

0,026

316L


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns03
    • sns02